KTTO’dan yapılan açıklamaya göre, Güzelyurt bölgesindeki Oda üyelerinin ve diğer iş insanlarının davetli olduğu toplantı, pazartesi günü saat 18:30’da Güzelyurt Otel’de gerçekleşecek.

Açıklamada, KTTO tarafından ülkenin değişik bölgelerinde devam ettirilen toplantılarda, ticari sıkıntılar ve çözüm yollarının değerlendirilmesinin amaçlandığı kaydedildi.

KTTO Başkanı Fikri Toros, yönetim kurulu üyelerinin ve bölgede faaliyet gösteren iş insanlarının katılacağı Güzelyurt bölgesi toplantısında karşılıklı değerlendirmeler yapılarak gerek bölgeye özgü, gerekse ülkenin genel durumu ile ilgili hususların irdeleneceğini kaydetti.

Açıklamada, Güzelyurt Otel’deki toplantı öncesinde KTTO heyetinin bölgede gerçekleştireceği çeşitli ziyaretler ile hem bir gözlem gezisi yapacağı, hem de bölgede hizmet veren iş insanları ve yatırımcılarla birebir görüşeceği belirtildi.

Lefke, Gazimağusa ve Girne bölge toplantılarının ardından Güzelyurt’ta gerçekleşecek bu buluşma sayesinde bölgede faaliyet gösteren tüm sektörlerden girişimciler ve iş insanlarının bir araya gelerek karşılıklı görüş alış verişinde bulunma  fırsatı yakalayacakları belirtilen açıklamada, KTTO üyelerinin bölge iş insanları ile buluşma etkinliklerinin ileriki aylarda İskele ve Lefkoşa bölge toplantıları ile devam etmesinin planlandığı kaydedildi.