Gamze Pir Baykur

Mağusa’da Gürsel ve Cemsal Ataoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı “Ataoğlu Oksijen Endüstriyel ve Medikal Gazlar Ltd.”yi benzin döküp yakmak suretiyle kundaklayan zanlı Burak Taş almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kasti hasar” ve “Kundaklama” suçlamasıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı Taş, davaları sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderildi.

Soruşturma tamamlandı…

Meselenin tahkikat memuru Hasan Derman, zanlı Burak Taş’ın 24 Kasım tarihinde kendisine 50 TL eksik ödendiği gerekçesiyle işletmeciliğini Gürsel ve Cemsal Ataoğlu’nun yaptığı Ataoğlu Oksijen Endüstriyel ve Medikal Gazlar Ltd.”ye ait ofis olarak kullanılan iki adet konteynerin camlarını kasti hasara uğrattıktan sonra tasarrufunda bulundurduğu benzini ofis içine dökerek yakmak suretiyle kundakladığını anımsattı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Derman, zanlının 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesini talep etti.

Tutuklu yargılanacak…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Burak Taş’ın davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.