Kuzey Kıbrıs Turkcell’in sevilen müzik yarışması “Melomania”,  hem eğlendirmeye hem de kazandırmaya devam ediyor.

“Melomania” ile müzik bilgilerini güncelleyen çok sayıda yarışmacı, çekiliş heyecanına da ortak oldu.

Melomania Şarkı Yarışması’nda yüzlerce Türkçe ve yabancı şarkıyı dinleyenler arasında en fazla doğru tahminde bulunan ve en yüksek puanı kazanan İzzet Yıldız birinci olarak son teknoloji akıllı telefon iPhone 6s PLUS kazandı.

Yarışmada Necat Mimar da ikinciliği elde ederek iPhone 6s akıllı telefonun sahibi oldu.

Yarışma tamamlandı

17 Aralık 2015’te başlayan ve ilk günden itibaren yoğun ilgi gören Melomania Şarkı Yarışması, 22 Şubat 2016 tarihinde sona erdi. Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri, Melomania Şarkı Yarışması ile eğlenirken, birbirinden güzel hediyeler kazandı. Yüzlerce Türkçe ve yabancı şarkı dinleyerek, eğlenceli yarışmaya katılan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler arasında en yüksek puana ulaşan 2 kişi son model teknolojik hediyelerin de sahibi oldu.

melomania-kazanani_izzet-yildiz.jpg

Ödüllerini aldılar

Yaptığı doğru tahmin kadar puan kazanma şansı yakalayan katılımcılar arasından birinciliği İzzet Yıldız elde etti. Yıldız, Kuzey Kıbrıs Turkcell’den iPhone 6s PLUS akıllı telefon kazandı.

Yıldız, Turkcell’in yarışma servislerini merakla takip ettiğini belirterek, “Katılım için son derece azimliydim. Çok eğlendim. Kazandığım için mutluyum” dedi.

Yıldız, bunun gibi yarışmalara yer verdiği için Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkürlerini iletti ve yarışmanın devamını beklediğini söyledi.

Yarışmada en yüksek ikinci puanı elde eden Necat Mimar ise Kuzey Kıbrıs Turkcell’den iPhone 6s akıllı telefon kazandı. Necat Mimar, Melomania Şarkı Yarışması’nı SMS (kısa mesaj) tanıtımlarından gördüğünü ve ilgisini çekerek oynamaya başladığını belirtti. Yarışmayı çok eğlenceli bulduğunu, güzel vakit geçirdiğini söyleyen Mimar, ilk kez bir ödül kazandığını sözlerine ekleyerek bu tarz yarışmaların devam etmesini diledi.