8 Nisan tarihinde Merit Royal & Premium Hotel  kongre merkezinde ilk kez gerçekleşen ‘Kariyer Günleri ‘ ne günlerine yoğun ilgi vardı . Merit International İnsan Kaynakları Direktörü Fatih Tay beyin konuşmasıyla başlayan Kariyer Günleri tüm gün sürdü . Programda üviversite öğrencileri kariyer planları ile ilgili olarak  tüm sorularına cevap buldu.

Merit Yöneticileri amaçlarının  üniversite öğrencilerini Kurumla buluşturmak ve mezuniyet sonrası  istihdam sağlamak olduğunu belirtti. Merit Yönetimi ayrıca Kariyer Günü programına İnsan Kaynakları Uzmanı Eğitmen Selim Geçit ‘ i konuk ederek hem Yöneticileri hem öğrencileri , Kariyer Gününe katılan Akademisyenleri bir araya getirdi , Selim Geçit’in sunumu ve sohbeti büyük ilgi gördü .

Kariyer Günleri programında öğrencilere sunum yapılarak meslek ayrıntıları , sektörde nasıl tecrübe kazanıldığı , öğrencilerin uzmanlaşmak istedikleri alanlarda nasıl başarı sağlayabilecekleri anlatıldı .

Merit yöneticileri; Doğu Akdeniz Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi , Girne Amerikan Üniversitesi , Lefke Avrupa Üniversitesi , Yakındoğu Üniversitesi, Uluslararası Kıbrıs ve Girne üniversitelerinden 500 e yakın öğrenci üst düzey yöneticiler ile birebir sohbet etme ve kişisel hedefleri doğrultusunda bilgi alma imkanı bularak başvuru ve özgeçmişlerini paylaştı.

851a0156-001.jpg

851a9957-001.jpg

851a9996-001.jpg