Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu, Kıbrıs Türk Memur Sendikası’nı (Memur-Sen) ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Kıbrıs Temsilciliği görevine; Memur-Sen Genel Başkanı Kağan Mındıkoğlu atandı.

Sendikadan verilen bilgiye göre, Memur-Sen’in daveti üzerine ülkeye gelen Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu heyeti, yeni seçilen Memur-Sen Yönetim Kurulu ile bir takım ortak projelere imza atmak ve var olan işbirliğini daha da ilerilere taşımak için ilk adımı attı.

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Başkanı İsmail Koncuk, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Memur-Sen’in Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’na bağlı 13’üncü sendika olduğunu söyleyerek, yeni seçilen Kağan Mındıkoğlu başkanlığındaki Memur-Sen yönetimine başarılar diledi.

Koncuk, Memur-Sen ile uzun yıllardır işbirliği içerisinde olduklarını ve Memur-Sen’in atacağı her adımda yanlarında olduklarını belirterek, yeni dönemde yeni projelere imza atacaklarını söyledi.

Koncuk, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Kıbrıs Temsilciliği görevine; aldıkları karar doğrultusunda Memur-Sen Genel Başkanı Kağan Mındıkoğlu’nu atadıklarını söyledi ve yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

MINDIKOĞLU

Memur-Sen Genel Başkanı Kağan Mındıkoğlu da, göreve gelir gelmez Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu’nun kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu Kıbrıs Temsilciliği görevine atanmasından dolayı teşekkürlerini sundu.

Sendika olarak zor ve sıkıntılı günler geçirdiklerini fakat artık yeni yönetim ile yeni hedefler koyduklarını söyleyen Mındıkoğlu, Türkiye Kamu-Sen’in desteği ile güzel projelere imza atacaklarını belirtti.

Memur-Sen’in kamuda yetkili sendika olması için tüm yönetim olarak çalışacaklarını ve ülkede yaşanan sorunların aşılması için katkıda bulunacaklarını belirten Mındıkoğlu, kırıp dökmeden emin adımlar ile bu yolu yürüyeceklerini vurguladı.

Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından karşılıklı hediye takdimi de yapıldı.