Muhasebe Bölümünde yaşanan para açığı ile ilgili tartışma ve soruşturmadan Mağusa Hastanesi'ndeki görevlilerin vatandaşı özele gönderme skandalından sonra bukez atıkların yerlerde sağlık açısından tehlike yaratması vatandaşın tepkisine neden oldu.

TIBBİ ATIKLARI SAĞLIK AÇISINDAN TEHLİKE YARATIYOR.

Tıbbi atıkların yerlerde sağlık açısından tehlike yarattığı Mağusa Hastanesi'nde söndürme cihazlarının arkasına saklanmaya çalışılan çöp poşetleri hastane adına olumsuz bir tablo yansıtıyor.

Hijyen açısından son derece önem arzetmesi gereken Hemodiyaliz salonunda tıbbi atıkların yerlere atılması, masa üzerinden alınmaması vatandaşın tepkisine neden oluyor. Hastanede yaşanan bu duruma ilgili ve yetkililerin bunlara aldırış etmemesi tepkinin daha büyük boyutlara ulaşmasına neden oluyor.

BAZI ÇALIŞANLAR VATANDAŞA FIRÇA ATIYOR

Hastane çevrelerinden güvenilir bir kaynak yaptığı açıklamada, Mağusa Hastanesinde durum bildiğiniz gibi. Hastanede görevli bir kısım çalışan görevlerini aksatmasının yanısıra vatandaşa karşı da çok kaba bir davranış sergiliyor.  Vezneye gidiyorsunuz para ödeyeceksiniz orada kimseyi bulamıyorsunuz. Bir müddeet sonra gelen memur üstüne birde size fırça atıyor dedi.

ma.jpg

magusa-33.jpg

magusa-44.jpg

Kıbris Sözcü