İş dünyasının önemli kuruluşlarından Northernland Group, dün sosyal sorumluluk projeleri adına önemli bir yardımda bulundu.

Northernland Group, Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı’na yaptığı maddi yardım ile 10 gencin öğrenim hayatlarına katkıda bulunacak.

Dün Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı’nda gerçekleştirilen basın toplantısı ile sosyal sorumluluk projesi basına anlatıldı.

Basın toplantısında Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Umure Örs ve Northernland Group Direktörü Koral Bozkurt açıklamalarda bulundu.

Örs: Destekler bizim için önemli

Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Umure Örs yaptığı açıklamada Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı olarak kuruldukları günden beridir eğitimde fırsat eşitliği yaratmak adına ihtiyaçlı ve başarılı olan öğrencilere burs verdiklerini ifade ederek bu burslarımızı verirken en büyük destekçilerinin eğitime ve güç durumda olan kişilere duyarlılığı olan çevreler olduğunu söyledi.

Örs, Eğitim Vakfı olarak bugüne kadar bin 100 gence burs verdiklerini kaydederek, “Bu öğretim yılında da 63 gencimize burs vermekteyiz. Tüm Eğitim Vakfı camiası ve bizden burs alan gençlerimiz adına Northernland Grubu’na teşekkür ediyoruz. Sizin sayenizde bugün 10 gencimiz daha burs kazanacaktır. Grup olarak eğitime duyduğunuz duyarlılık adına size teşekkür ediyoruz. Eminim ki bu duyarlılık önümüzdeki yıllarda da devam edecek” diye konuştu.

img_6505.jpg

Bozkurt: Eğitime katkımız devam edecek

Northernland Group Direktörü Koral Bozkurt da yaptığı konuşmada Eğitim Vakfı’nın ihtiyacı olan çocuklara sağladığı destekten dolayı teşekkür etti. Bozkurt, eğitimin çok önemli olduğunu ifade ederek eğitimin toplumların sermayesi olduğunu kaydetti.

Bozkurt, Kıbrıs Türk Eğitim Vakfı vasıtasıyla çocuklara yardımcı olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını kaydederek, Eğitim Vakfı’na da çalışmalarında başarılar diledi. Bozkurt, “Bu proje bizim için ilk kez yaptığımız ve sürekli olabilecek bir sosyal sorumluluk projesidir. Bu projenin devamı da gelecek” diye konuştu.