Retro Güvenlik Sistemleri, faaliyete başladığı 2005 yılından beri sektörünün öncü kuruluşu olarak hizmet vermektedir. Dünyanın en büyük elektronik markalarından olan LG-SAMSUNG-BOSCH Güvenlik Sistemlerinde iyi bir dağıtıcılık Görevini en iyi şekilde gerçekleştirmeye devam etmektedir. Retro Güvenlik Sistemleri, Güvenlik sektöründe sahip olduğu üretici kimliğiyle Güvenlik kamera sektörünün En büyük 5 firması arasında yerini almıştır.

Türkiyenin birçok bölgesinde dağıtım ağı oluşturan Retro Güvenlik Sistemleri, son olarak Dağıtım ağını geliştirerek Ocak 2015 ‘de Kıbrıs Bölge’yi açarak dağıtım ağını daha da genişletmiştir.

Retro Güvenlik sistemleri Kıbrıs Bölge olarak kaliteyi uygun fiyatta KKTC pazarına sunmaktayız. Dünyanın önde gelen markaları ile yapmış olduğumuz işbirliklerimiz, KKTC genelindeki bayi ağımız, konusunda deneyimli ve tecrübeli teknik servis ağımız ile tüm KKTC genelinde siz müşterilerimize en üst düzeyde hizmet vermeyi amaçlamaktayız.

KKTC’de sektörün lider markası olabilmemiz için çok çalışır, çok araştırır ve kendimizi sürekli yeni teknolojiye uygun olarak geliştiririz. Bizim için lider olabilmek kadar lider kalabilmekte önemlidir. Bu yüzden kendimizi sürekli olarak yenilemekten ve bu yenilikleri müşterilerimize aktarmaktan vazgeçmeyiz.

Bizi biz yapan en büyük değer müşterilerimizdir. Bizi biz yapan, bizleri yarına taşıyan, bizi geliştiren, büyüten ve bizi daima ileriye taşıyacak olan değerli müşterilerimize en kaliteli ürünleri en uygun fiyatta verebilmek için çalışmaktayız.

Her Gölgeye ve kazaya bayilikler verilecektir.

İletişiim Bilgileri: Muhtar Yusuf Galeria Kat:3 No:222 Terminal Bölgesi/LEFKOŞA

Telefon: 444 1 911 / 0533 880 41 11

Mail: [email protected]

Ürünleri satın almak ve incelemek için : www.retroguvenlikkibris.com

4lu-set.jpg

8li-reikon.jpg

1-223.jpg

16li-set.png

4-094.jpg

5-065.jpg

2-224.jpg

3-147.jpg