Eğitim çalışması amacıyla KKTC’de bulunan Sarıyer Belediyesi Asbaşkanı Hüseyin Coşkun ve belediye meclis üyelerinden oluşan bir heyet, Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip'i ziyaret etti.

Belediye’den yapılan açıklamaya göre, Beyarmudu Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde bilgi alışverişi yapıldı.

Görüşme Beyarmudu Belediyesi Güney Mesarya Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip  ziyarette yaptığı konuşmada ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Sarıyer Belediyesi ile kardeş kent olduklarını söyledi.

Türkiye’den  birkaç belediye ile daha kardeş olduklarını kardeş belediyeciliğin ilerlemesi gerektiğini dile getiren Edip, gerek kültür gerekse sanatta  bilgi alışverişi yapmak adına ziyaretin önemli olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından ise Sarıyer Belediyesi Asbaşkanı Hüseyin Coşkun ile Beyarmudu Belediye Başkanı arasında plaket takdimi yapıldı.

Sarıyer Belediyesi Asbaşkanı Hüseyin Coşkun da Kıbrıs’ın gelişmeye ve geliştirmeye açık bir yer olduğunu kaydetti ve karşılıklı projelerle özellikle sağlık ve eğitim konularında ilerleme kaydedilebilmesi hususunda gayret içerisinde olacaklarını belirtti.