Su İşleri Dairesi Müdürlüğünde düzenlenen ve Bakanlık çalışanlarından Şifa Tetik'in sunduğu törende Bakanlığa bağlı Dairelerin Müdürleri ve Su İşleri Dairesi Personeli de katıldı. Törende Hoşsöz'ün özgeçmişi okundu ve verdiği hizmetler anlatıldı.

Etkinlikte konuşan Bakan Dinçyürek, insan hayatında belirli dönüm noktaları olduğunu ve emekliliğin de bunlardan biri olduğunu söyleyerek, yaş haddinden emekli olabilmenin çalışan bir insan en anlamlı günlerden biri olduğunu söyledi.

Turgay Salim Hoşsöz'e , Su İşleri Dairesine ve devlete 35 yıl boyunca verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Dinçyürek, bundan sonraki yaşamında ailesi ile birlikte sağlıklı ve huzurlu günler temenni etti.

Dinçyürek, Hoşsöz'ün emekli olsa ve resmi görevi olmasa da kendisinin tecrübelerinden yararlanmak için her zaman memnuniyet duyacaklarını söyleyerek bu durumun diğer dairelerde yaş haddinden emekli olacak müdürler için de geçerli olduğunu söyledi.

Su İşleri Dairesi Müdürü Turgay Salim Hoşsöz de konuşmasında çok duygulandığını ifade ederek, düzenlenen tören nedeniyle Bakan Dinçyürek'e teşekkür etti.

Hoşsöz, aradan geçen 35 yıl sonra görevi bırakmanın kendisi için zor olduğunu ifade ederek bundan sonraki süreçte de her zaman katkı yapmaya her zaman hazır olduğunu söyledi.

Hoşsöz, bugüne kadar birlikte çalıştığı tüm kurum ve yöneticilere de katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Dinçyürek tarafından Hoşsöz'e plaket verildi.