Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü yöneticilerinden aynı zamanda belediye Kültür Şubesi çalışanı merhum Mehmet Talaykurt’un anısına düzenlenen amatörler tenis turnuvası başladı.

Gazimağusa Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Palm Beach Tenis Tesisleri’nde 8 Ekim’e dek sürecek turnuvada 40 tenisci tek erkek ve çift erkekler kategorilerinde mücadele edecek.

Turnuvanın baş hakemliğini ise Çağlar İzkan yapıyor.

Turnuva açılışında Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu ve Mehmet Talaykurt’un ağabeyi Halil Talaykurt birer konuşma yaptı.

ARTER “ANLAMLI BİR TURNUVA”

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter yaptığı konuşmada, Mehmet Talaykurt anısına düzenlenen  turnuvanın anlamlı olduğunu belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Talaykurt için; “konuşurken zorlanıyorum. Mehmet Talaykurt çok sevdiğimiz mesai arkadaşımızdı. Bir türlü alışamadık yokluğuna. Ne kadar etkinlik düzenlesek de yerini ne kadar doldurabiliriz. Çok da iyi bir insandı, kalbinin temizliğini herkes söyler” diyen Arter, Talaykurt’a  allahtan rahmet diledi.

1475577898.jpg

KASAPOĞLU “KALİTELİ BİR TURNUVA HAZIRLADIK”

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu ise  mesai ve yönetim kurulu arkadaşı olan Mehmet Talaykurt’un eski bir dostu olduğunu belirterek, anısının yaşatılması kapsamında kaliteli bir turnuva hazırladıklarını söyledi.

TALAYKURT “BÜYÜK GURUR YAŞADIK”

Mehmet Talaykurt’un ağabeyi Halil Talaykurt de konuşmasında organizasyonu düzenleyen Gazimağusa Belediyesi ile Tenis Kulübü’nün kendilerine büyük gurur yaşattığını belirterek,  Mehmet Talaykurt’u farklı etkinliklerle anmaya devam edeceklerini söyledi.

1475577886.jpg