YOLUN SAĞINA GEÇTİ: Cengizköy-Gemikonağı anayolunda saat 16.30'da meydana gelen trafik kazasında, 62 yaşındaki Özay Kandulu hayatını kaybetti. Kaza, Kandulu'nun kullandığı CB161 plakalı aracın, Cengizköy'den Gemikonağı'na giderken, yolun sağına geçmesi ve Bülent Erkan Ertik yönetimindeki 26 NF 727 plakalı araçla yüz yüze çarpışması sonucu meydana geldi

OTOPSİ BUGÜN: Geçirdiği trafik kazasında olay yerinde yaşamını yitiren Gemikonağı’nın sevilen simalarından ve eski muhtarlarından olan Özay Nur Kandulu’nun otopsisi bugün yapılacak. Kandulu’nun cenaze törenin ne zaman yapılacağına ise ailesinin otopsinin yapılmasının ardından karar vereceği öğrenildi

Gürsel KARAGÖZLÜ

Cengizköy-Gemikonağı anayolunda dün saat 16.30'da meydana gelen trafik kazasında, 62 yaşındaki Özay Nur Kandulu hayatını kaybetti.

Kaza, Özay Kandulu'nun kullandığı CB161 plakalı aracın, Cengizköy'den Gemikonağı'na giderken, sola meyilli virajda yolun sağına geçmesi ve bu sırada karşıdan gelen 39 yaşındaki Bülent Erkan Ertik yönetimindeki 26 NF 727 plakalı araçla yüz yüze çarpışması sonucu meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle yolun sürüklene CB 161 plakalı araç yolun sağında bulunan bariyerlere çarparak durabildi.

Olay yerinde yaşamını yitirdi

Gemikonağı’nda yaşayan 62 yaşındaki Özay Nur Kandulu olay yerinde yaşamını yitirdi. 26 NF 727 plakalı araç sürücüsü 39 yaşındaki Bülent Erkan Ertik’in ise hafif yaralandı. Ayrıca kaza esnasında araçlarda yolcu bulunmadığı öğrenildi.

Otopsi bugün…

Polisin kazayla ilgili soruşması devam ederken, kaza yerinde yaşama gözlerini yuman Kandulu’nun otopsisi bugün gerçekleştirilecek. Ayrıca cenaze töreninin ne zaman gerçekleşeceği ise cenazenin ardından belirlenecek.

Gemikonağı Muhtarlığı’nı yaptı…

Bölgenin sevilen ve sayılan simalarından olan 62 yaşındaki Özay Nur Kandulu Gamikonağı’nın eski muhtarlarındandı. Evli ve iki çocuk babası olan Özay Nur Kandulu geçimini hayvancılık yaparak sağlıyordu.