Melin DOBRAN

Bu kazalardan birisi de Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük bulvarında meydana geldi. Bir anlık dikkatsizlik sonucu gerçekleşen kazada, bir araç bankete savruldu. Polisten alınan bilgiye göre kaza, Elmas Karaoğlan isimli sürücünün, yönetimindeki MD 392 plakalı araç ile Erol Tekin yönetimindeki EC 716 plakalı araca çarpması sonucu gerçekleşti. Çarpışmadan sonra MD 392 plakalı araç, refüjün ortasında durabildi. Kaygan yolda savrulan EC 716 plakalı araç ise Şaban Boynukısa’nın kullandığı GU 627 plakalı tırın farına çarparak, bankete savruldu. Kaza sonucu EC 716 plakalı araçta maddi hasar meydana geldi.

Işıklarda çarpıştılar

Öte yandan dün gece Başkent Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi’nde iki aracın çarpışması sonucu gerçekleşen kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgiye göre, Merit Lefkoşa Hotel yanındaki trafik ışıklarında meydana gelen kaza, ZLR 217 plakalı kiralık araçla, JB 100 plakalı aracın çarpışması sonucu gerçekleşti. Kazada yaralanan ZLR 217 plakalı araç sürücüsü olay yerine çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve müşahede altına alınan kazazedenin hayati tehlikesi bulunmuyor.