Nadire BAHADİ

17 yaşındaki İbrahim Uçak, Yeniboğaziçi’inde “abisine yemek götürmek için” gittiği inşaatın 7’inci katından aşağıya düştü. Vücudunda kırıklar oluşan Uçak, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı
İbrahim Uçak (17) dün Yeniboğaziçi bölgesinde inşaatı devam eden bir 8 katlı apartmanın 7’inci katından aşağıya düştü. Yaklaşık 19 metre yükseklikten yere çakılan Uçak, kazayı ağır yaralar ve kırıklarla atlattı. Kazanın ardından 112 Acil Servis ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Uçak, yapılan ilk müdahalelerin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde sevk edildi. Yüksekten düşmeye bağlı olarak vücudunda kırıklar oluşan ve yaralanan Uçak’ın hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. 

Foseptik boşluğa düştü

Henüz 17 yaşında olan İbrahim Uçak’ın 7. Katından düştüğü inşaata abisine yemek götürmek için gittiği öne sürüldü. Apartmanın 7’inci katında bulunduğu sırada dengesi kaybeden İbrahim Uçak, apartmanın foseptik borularının geçtiği boşluğa düştü. Uçak, olay yerine gelen 112 Acil Servis ile önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Uçak, ilk müdahalelerin yapılmasının ardından, şuuru açık olan ancak vücudunda oluşan ciddi kırık ve yaralanmalar nedeni ile Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Lefkoşa devlet hastanesinde Ortopedi Servisi’ne kaldırılarak tedavi gördüğü öğrenilen 17 yaşındaki gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis İbrahim Uçak’ın 19 metre yükseklikten aşağıya düşmesi ile ilgili soruşturma başlattı.