KKTC Karadeniz Kültür Derneği, Hazine Çalışanları Sendikası ile Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Arif Salih Kırdağ, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı.

KKTC Karadeniz Kültür Derneği Genel Başkanı Turan Büyükyılmaz yayımladığı mesajda, 2014 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını, 2015 yılının tüm KKTC halkının kucaklaştığı ülkenin refah seviyesinin yükseldiği huzur ve güven içerisinde geçecek bir yıl olmasını ve Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkeye barış, mutluluk ve adalet getirmesini diledi.

HAZİNE ÇALIŞANLARI SENDİKASI

Hazine Çalışanları Sendikası Yönetim Kurulu ise mesajında, tüm üyelerin ve halkın yeni yılını kutlayarak, 2015 yılının sağlıklı, sevgiyle, mutlulukla, hoşgörüyle, başarılı, bereketli, barış ve huzur içinde geçmesini diledi.

KIRDAĞ

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Arif Salih Kırdağ da mesajında, yeni yılının başta halka olmak üzere tüm insanlara mutluluk sağlık ve güzel günler getirmesini diledi.

HAK GENEL BAŞKANI ULAŞ

Halkın Adalet Konseyi (HAK) Genel Başkanı Mustafa Ulaş,  yayınladığı yeni yıl mesajında hükümeti başkanlık sistemine geçilmesi ve genel seçimlerde ülke genelinin tek seçim bölgesi olması konusunda gerekli reformları hayata geçirmeye çağırdı.