Bakımlı görünmenin gözle gözükmeyen detaylarından biri de parfümdür. Güzel kokmak etkileyicilik sanatında ayrı bir öneme sahip olduğu için bakımlı erkek ve kadınlar görünümün yanında temizliklerine dikkat ettikleri gibi kötü kokulara karşıda deodorant ve parfümler ile önlem alırlar. Bu önlemi bilinçsizce almanız sağlığınız için tehlikeli olmakla beraber etkileyici bir kokuya ulaşma hedefinizi de imkansız kılabilir. Kış Parfümleri için sizlere bazı hatırlatma ve tavsiyelerimiz var!

-Yaz mevsiminde kullandığınız parfümü soğuk kış mevsimlerinde kullanmaya kalkışırsanız etkisiz kaldığını veya zannettiğiniz sonucu vermediğini fark edebilirsiniz. Kış mevsimlerinde  oryantal, bal kabağı ve tarçın gibi parfüm kokuları vitrinlerde daha çok yer alır. Bu parfümleri tercih etmeniz soğuk havalarda etkisi daha keskin olduğu için doğru seçim olacaktır.

-Kadınsı bir kokuya sahip olmak ve soğuk havalarda bile muhataplarınızı etkileyebilmek için DKNY’ın öne çıkan parfümü Be Tempted’ı denemenizi tavsiye edebiliriz. Bu parfüm beyaz çiçeklerin iç açıcı ahengini teninize ve elbiselerinize yerleştirmek için birebir gelecektir.

-Yılların parfüm markası olan Chanel’in No. 5 parfümü hem zarif kutuları ile hem de hafif, kadınsı ve narin kokusu ile bu kış makyaj dolabınızda yer alabilir.

-Kışın hem gece hem gündüz rahatlıkla kullanabileceğiniz bir parfüm arıyorsanız Michael Kors Midnight Shimmer baştan çıkarıcı tesiri ile beklentiniz karşılayabilir.

-Sofistike ve çekici bir kadın kokusu olan SJP Stash ile parfümeri tercihinizi bu kış değiştirebilir ve kırmızı erik, dut, böğürtlen gibi kırmızı meyvelerin büyüsünü üzerinize hakim kılabilirsiniz.

Tam liste için tıklayın: 

untitled-1-836.jpg