Kalıcı dudak makyajı öncelikli olarak dudakları çok kalın olmayan ve dudaklarını ön plana çıkarmak isteyen bayanlar tercih etmektedir. Artık hem çalışan hem de ev hanımları kalıcı makyaj tekniğini uygulamaktadırlar. Kalıcı dudak üç yıl ve beş yıl arasında değişim göstermektedir. Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz. Kesinlikle hiç bir acı olmadan kalıcı makyaj tekniği uygulanmaktadır.

 

            Mutlaka ten renginize yakışacak ruj rengi tercih etmelisiniz. Dudaklarınızı eğer isterseniz üç boyutlu bir etki yaratmak mümkündür. Farklılık yaratmak isteyen bayanlar mutlaka denemelidirler. Ruj ile birlikte üç boyutlu kalıcı etki için yılın trend rengini tercih ediniz. Alt dudaklarınıza dumanlı olan göz makyajından sürün. Ya da beyaz göz kalem de olabilir. Daha sonra dudaklarınızın orta kısmına sürün. Sonrasında ise istediğiniz renkte rujunu dudaklarınıza sürün.

 

            Bu işlem bittikten sonra likit aydınlatıcı ile yine orta kısma sürün. Kesinlikle likit aydınlatan rujdan sonra sürün. Çok tercih edilen ve tüm bayanlarında beğenebileceği tekniklerinden bir tanesidir. Kalıcı dudak makyajı öğrenmek için Çiğdem Sap Akademi güzellik kursundan eğitim alabilirsiniz.

 

            Buradan kaliteli eğitim alarak kalıcı dudak makyajını öğrenmiş olacaksınız. Güzellik kursundan her şey öğreneceksiniz. Kalıcı makyaj dudak uygulaması hakkında sitemize girerek daha çok ve daha da detaylı bilgiler de alabilirsiniz. En iyi eğitim veren bu Çiğdem Sarp Akademi kursundan en iyi eğitimi alarak profesyonel olarak kalıcı dudak makyajı tekniğini öğrenebileceksiniz.

 

            Bayanlar gün geçtikçe güzelleşmek ve değişik güzellikler denemek ister. Bu Çiğdem Sarp Akademi kursunun iletişim bilgilerini de sitemizden bulabilirsiniz. Türkiye’nin en iyi güzellik uzmanlarına kendinizi emanet etmelisiniz. Aynı zaman da Çiğdem Sarp güzellik salonuna giderek kendinize kalıcı dudak makyajı yaparak bir yıla yakın makyajınızın kalıcılığını sağlayabilirsiniz. Çiğdem Sarp güzellik salonundaki ekip profesyonel bir şekilde ve başarılı bir şekilde çalışmaktadırlar. Bundan hiç şüpheniz olmasın.

 

            Bir takım uygulamalar ile kalıcı makyaj dudak uygulaması yapılır. Ayrıca doğal bir görünüm de sağlamaktadır. Birçok ünlü bayanlarda kalıcı dudak makyajı yaparak güzellikleri daha da artmaktadır. Kalıcı dudak makyajı tercih ederek her zaman makyajlı, bakımlı ve güzel görünümde olacaksınız. Bu konu hakkında sitemizde resimlerini ve videolarını da bulabilirsiniz.

 

            Dudakları ince olanlar ve dudaklarının simetriği bozuk olan bayanlara kalıcı dudak makyajı uygulanmaktadır. Kalıcı makyaj uygulaması yaklaşık kırk dakika sürmektedir. Dudaklara kalıcı makyaj uygulanmadan önce lokal anestezi kremi sürülmektedir. Bu krem uygulama sırasında ağrı hissedilmemesi için yapılmaktadır. Ağrı çekmesi ve ya canının yanmasını engeller. Uygulamaya gelirsek ilk önce kalıcı makyaj dudak uygulaması işlemine başlarken çizim ile yüz hatlarına ve yüz şekillerine uygun olarak çizim ile başlanır.

 

            Burada amaç dudağı belirginleştirmek ve içinde renksizleşme varsa dudağı da renklendirmektedir. Kesinlikle doğal görünümü sağlayacak renkler seçmelisiniz. Bu gerçekten de çok önemlidir. Uygulama bu şekilde gerçekleşir. Uygulanacak kişide dudaklarında batma işlemi olabilir. Uygulama bittikten sonra sabitlenir. Bölge mutlaka nemlendirilmeli ve uygulamadan sonra üç gün güneşe hiç çıkmamalısınız.

 

            Bu söylediklerimi mutlaka dikkate almalısınız. Yoksa dudaklarınızın rengi bozulabilir. Ayrıca da üç gün boyunca su değdirilmemeli ve solaryuma da gidilmemelidir. Uygulanan bölge mutlaka temiz tutulmalıdır. En önemlisi de bilmediğiniz kozmetik markalarını cildinize ve dudaklarınıza uygulamayınız.

 

            Kullanan dudak rujları kişiye özel olmalıdır. Uygulama da simetriği bozuk olan dudak bölgeleri de düzeltilmektedir. Böylece dudak renginiz de belirginleşecektir. Kendini daha iyi hissedecek ve doğal renkler tercih etmeniz en doğrusu olacaktır. Dudaklarınız belirginleşirken cildinize de parlaklık vererek daha bakımlı bir bayan olmuş olacaksınız.