Hoşlandığınız ve ilgi duyduğunuz erkeğin sizinle vakit geçirmek için mi yoksa ciddi düşündüğü için mi birlikte olduğunu anlamak istiyorsanız uzmanların değerlendirmeleri ışığında kolaylıkla anlayabilirsiniz. Konu kadın erkek ilişkisi olduğunda birçok kişi kendini çaresiz hissedebilmektedir. Özellikle kadınlar erkekler neler bekliyor, düşünleri neler, nasıl davranmak gerekir, hangi adım daha doğru gibi birçok soru ile boğuşmak zorunda kalmaktadırlar.

Erkekler biraz garantici ve saf karakterlidirler. Bir türlü neticeye varamayan bir arkadaşlık sürüyorsanız muhtemelen karşınızdaki erkeğin sizin duygularınız ile alakalı bir takım şüpheleri mevcuttur. Sizin onu yakın bir dost gibi mi yoksa çekici bir erkek gibi mi gördüğünüze karar verememiş olabilir. Şayet size hoş sözler eşliğinde iltifatlar ediyor, boş zamanlarında mutlaka sizi görmek istiyor ve çok uzun süreler sizin ile birlikte vakit geçirmek istiyorsa geriye yalnızca sizin duygularınızı anlatmanız kalmış demektir. Unutmayın bazı durumlarda ilk adımı atmak size düşebilir.

Erkeğin Ciddi Düşündüğünü Anlamanın Yolları

Hayatınızdaki erkeğin sizinle yalnızca cinsellik için birlikte olduğunu düşünebilirsiniz. Aslında bu sorunuzun doğru cevabı sizde saklıdır. Çünkü ilişkiyi yaşayan kişi onu en iyi değerlendirecek kişidir. Ancak birkaç ufak ipucu gerekirse de sizinle birlikte olduktan sonra erkek arkadaşınız sizi uzun bir süre aramıyorsa niyetinden kuşkulanabilirsiniz. Ayrıca, devamlı olarak görüşmelerinizi evde yapıyor ve sizi yalnızca bulaşacağınız zamanlarda arıyorsa ilişkinizin ciddi bir ilişki olduğunu düşünmek oldukça zordur.