Devrim Demir

Lefkoşa’da önceki gün aralarında husumet olduğu gerekçesi ile Yusuf Dağ’ı bir restoranda bulan Serdar Acar, Selahattin Acar ve Şahin Yüksekkaya ile birlikte tespit edilemeyen 2 kişi ortalığı birbirine kattı.

Dağ’ı restoranda herkesin gözü önünde beyzbol sopası ile öldüresiye döven 5 kişiden 3’ü önceki gün akşam saatlerinde tespit edilerek tutuklanırken, olayla bağlantılı 2 kişi halen aranıyor.

Zanlılar, dün tutukluluk talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Cenkay İnan, olaya karışan iki kişinin henüz bulunamadığına vurgu yaparak zanlıların soruşturma maksatlı 2 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Beyzbol sopası ile dövdüler

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Aykut Özkan, zanlılar Serdar Acar, Selahattin Acar ve Şahin Yüksekkaya’nın önceki gün yakalandıklarını anlattı.

Özkan, zanlıların henüz yakalanamayan 2 kişi ile birlikte 1 Ağustos tarihinde saat 18.00 sıralarında aralarındaki husumet sebebi ile Yusuf Dağ isimli askeri Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir restoran da bulunduğu sırada tasarruflarındaki beyzbol sopası ile ciddi şekilde darp ettiklerini söyledi.

Dağ hastanede müşahede altında  

Polis,  olayda yaralanan Yusuf Dağ isimli şahsın Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından müşahede altında tutulduğundu belirterek soruşturmanın henüz tamamlanmadığını kaydetti.

Soruşturmayı yürüten polis memuru, tutuklanan 3 zanlı ile birlikte suça karışan 2 kişinin daha arandığını belirterek zanlıların 2 gün poliste tutuklu kalmaları talebinde bulundu.