Cumhuriyetçi Türk Partisi ve Ulusal Birlik Partisi Lefke ve Güzelyurt ilçeleri Belediye Başkan ve Meclis Üyesi adayları da bugün Güzelyurt İlçe Seçim Kurulu’na başvurularını yaptı.

CTP Lefke Belediye Başkan Adayı Aziz Kaya, başvurusunun ardından BRT’ye yaptığı açıklamada, 10 belediye meclis üyesi adayı ile daha güzel bir Lefke için yeniden aday olduğunu belirterek, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

CTP Güzelyurt Belediye Başkan Adayı Osman Bican da belediyeciliğin bir hizmet yarışı olduğunu ve Güzelyurt halkına hizmet için yola çıktığını belirterek, seçim sürecinin demokratik bir şekilde geçmesini diledi.

UBP Lefke Belediye Başkan Adayı Timuçin Pirgalıoğlu da tüm adaylara başarılar dileyerek, Lefke ilçesine hizmet için, daha güzel günler için aday olduğunu söyledi.

UBP Güzelyurt İlçe Başkanı Menteş Gündüz de parti olarak birlik beraberlik içerisinde seçim sürecini başlattıklarını kaydederek, adayları Mahmut Özçınar’ın yaptıklarının bundan sonra da yapacaklarının göstergesi olduğunu vurguladı.

UBP Güzelyurt Belediye Başkan adayı Mahmut Özçınar da yerel yönetimlerin önemine değinerek, ciddi ve katılımcı, hizmete dayalı bir anlayışı belediyeye taşımak için vatandaşları sandığa gitmeye çağırdı.

UBP LEFKOŞA, GÖNYELİ, DEĞİRMENLİK VE ALAYKÖY BELEDİYESİ ADAYLAR BAŞVURULAR YAPILDI

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Belediye Başkanı Hasan Sertoğlu, Gönyeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Akyön, Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Bozdan Töre ve Alayköy Belediye Başkan Adayı Arif Ulaş, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Lefkoşa İlçe Seçim Kurulu’na başvuru yaptı.

Başvurunun ardından açıklama yapan Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Hasan Sertoğlu, daha güzel, daha yeşil, daha temiz bir Lefkoşa için yola çıktıklarını belirterk, yaşanabilir bir Lefkoşa vaat ettiklerini söyledi.

Gönyeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Akyön de Gönyeli’yi daha çağdaş, yaşanabilir, halkın vergilerinin hizmete döndüğü bir gönyeli yaratmak için çalışacaklarını kaydetti.

Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Bozdan Töre de Değirmenliği daha çağdaş bir kent haline getirip örnek bir belediye yararacaklarını belirtti.

Alayköy Belediye Başkan Adayı Arif Ulaş da Alayköy için ellerinden geleni yapıp, bölgeyi  en yüksek yere getireceklerinin sözünü verdi.