Sağlık Birimi İlaçlama Ekibimiz, lavabo altı jel yöntemli hamam böceği ilacı ile logar ve ızgaralara uygulanan genel ilaçlama dün (14 Mayıs) itibariyle başladı. İlaçlama İskele ve köylerinde ücretsiz olarak uygulanıyor.

HAŞERE İLE MÜCADELE

İskele Belediyesi; yaz ayları ile birlikte ortaya çıkan karasinek ve sivrisineği yanı sıra hamamböceği gibi haşereler ile mücadele etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hemen hemen her bölgenin olduğu gibi İskele ve bölge köylerinin de kâbusu haline gelen haşereler, sıcak hava ile birlikte insan yaşamını olumsuz etkiliyor. İskele Belediyesi de halkın daha rahat bir yaşam sürebilmesi için elinden gelen gayreti gösteriyor ve sorunu minimuma indirilebilmek için var gücüyle çalışıyor. İskele ve köylerinde haşerelere karşı ilaçlama yapmaya başlayan İskele Belediyesi’nin hizmeti sayesinde, vatandaşlar rahat bir nefes alıyor.

İLAÇLAMA HAKKINDA BİLGİ İÇİN BİZİ ARAYIN

İskele ve beldesinde yaşayan vatandaşlar; haşere ile mücadele için başlayan genel ilaçlama hakkında bilgi almak ve ücretsiz ilaçlamadan faydalanabilmek için 0548 810 11 34 numaralı telefondan İlaçlama Birimi’ne ya da İskele Belediyesi’ne 444 21 22 numaralı telefondan ulaşabilirler.