Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası’nı kabul etti. Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Odanın Genel Koordinatörü Hürrem Tulga ve beraberindeki heyetle yaptığı görüşmede belediye ile odanın istişare içinde yürüttüğü çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter konuşmasında, Esnaf ve Zanaatkârlar Odası’ndan Genel Koordinatör ve oda ekibinin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, esnafla sürekli temas halinde olan belediyenin esnafların bağlı olduğu odayla istişare içinde hareket etmesinin ve esnaf odasının görüşleriyle esnaflarla olan ilişkilerin şekillenmesinin ve devam etmesinin önemine dikkat çekti. Arter, hem belediyenin çalışmaları hem esnafın daha iyi noktalar taşınması için bu gibi görüşmelerin sıklıkla yapılması gerektiğini kaydeden Arter, ihtiyaçların artmasını da dikkate alarak aynı oranda konuyla ilgili çalışmaları da artıracaklarını belirtti.

Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkârlar Odası Genel Koordinatörü Hürrem Tulga da konuşmasında, belediyelerin kendileri için hükümet kadar önemli olduğuna dikkat çekerek, işyerlerinin açılması, ihtiyaçların karşılanması konularında bugüne kadar belediye ile birlikte çalıştıklarını, böylece hem kaliteyi artırdıklarını hem iş imkanı sağladıklarını söyledi. Bugüne kadar yürüttükleri çalışmaları gözden geçirmek ve ileriye taşımak için ziyaret ettikleri Belediye Başkanı İsmail Arter’e kendileriyle birlikte yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Hürrem Tulga, Başkan Arter’in esnafın durumunu iyi bildiğini ve konulara hakim olduğuna dikkat çekti. Tulga, belediye ile yaptıkları çalışmaların daha ileri bir noktaya taşınacağından hiçbir kuşku duymadığını da sözlerine ekledi.