Basında yer alan haberlerde Mezze Meyhane’nin büyük zarar gördüğü ve meyhanenin dağıldığını ifade eden haberlerine işletme direktörü Kadir Beyoğlu tarafından açıklık getirildi.

Mezze Meyhane Direktörü Kadir Beyoğlu'nun açıklaması şöyle:

"Öncelikle Mezze meyhane 21 yıldır kavgasız ve insanların eğlenebileceği bir yapıya sahip meyhane olduğundan bu mekanda bugüne kadar herhangi bir kavga yaşanmadığını belirtmek isteriz..

Mekanımız toplum tarafından yıllardır insanların keyif ve huzur içerisinde eğlendiği yer olarak  anılmaktadır. Her zaman da böyle devam etmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz.

Geçtiğimiz akşam mekanımızın içerisinde iki grup arasında tatsız bir tartışma çıktığı doğrudur. Sonrasında ekibimizin de müdahaleleri ile tartışan kişileri mekan dışına  aldık fakat, kişilerin dışarıda  kendi aralarında münakaşa ve arbede yaşaması devam etmiştir.

Meyhanemizde herhangi bir dağılma söz konusu değildir, ardından da polisimiz gerekli müdahaleyi yapıp sorgulanmak üzere polis karakoluna götürülmüştür.

Bu üzücü olay sonrası meyhanemiz hizmet vermeye devam ettiği abartıldığı gibi bir dağılma olmadığını belirtmek isteriz.

Biz yine siz değerli müşterilimiz için kaldığımız yerden hizmet vermeye devam ediyoruz.

Bizim kontrolumüz dışında yaşanan bu olaydan rahatsız olan herkesten bu iki grup adına özür diliyor ve kaldığımız yerden devam ediyoruz."