Kamera görüntülerine yansıyan vicdansız sürücü, kullandığı aracı dikkatsizce yol  kenarında bekleyen köpeğin üstüne sürdü, aracın çarpması sonucu tekerleğin altına giren köpek can çekişti ancak duyarsız sürücü talihsiz köpeğe yardım eli uzatacağına köpeğin ölümünü bekleyerek yeniden aracını sürdü yoluna devam etti.

Güvenlik kamerasına saniye saniye yansıyan insanlık dışı olayın ardından sürücü olay yerinden giderken, kazaya kurban giden köpek feci şekilde can verdi.

"Önce ezdi, sonra ölmesini bekledi" 

FJ 639 Plakalı aracı kullanan sürücü, yolda hiçbir araç olmamasına rağmen aracını yolun kenarında  bekleyen bir köpeğin üstüne dikkatsizce sürüyor. Bunu fark eden sürücü,bir müddet çaresiz köpeğin can çekişmesini izledikten sonra  yardım etmek yerine olay yerinden ayrılıyor. 

Kamera kayıtlarında olay anı ve aracın plakasını yayınlamamızın ardından vatandaşlar da bu konudaki tepkilerini sosyal medyada dile getirdiler. Yetkilileri en kısa sürede görüntülerde plakasını tespit edilen aracın sürücüsü ile illgili soruşturma yapmaya çağırıyoruz.