AB Bilgi Merkezi, çevre temalı yarışmanın sonuçlarını 30 Haziran’da açıklıyor.

30 Haziran Salı günü 15:00 – 17:00 saatleri arasında Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alacak etkinlikte, “çevre korumasının önemi ve AB’nin çevre politikaları” vurgulanacak.

AB Bilgi Merkezi, yaptığı açıklamada, etkinliği Yeşil Hafta aktiviteleri kapsamında, çevre ve AB’nin çevre politikaları ile ilgili farkındalığı artırma üzerine yapılan eserleri ödüllendirmek amacıyla düzenlediğini belirtti.

AB’nin çevre konusundaki standartları ve uygulamaları hakkında bilgiler veren AB Bilgi Merkezi, açıklamasına şöyle devam etti:

“Öğrenciler tarafından oluşturulan eserler ve fotoğraflar, çevre bilincinin toplumun çevresel endişelerini gidermek için yapılacak eylemler ile birleştirilmesi gerektiğini gösteriyor. Çevreyi temiz tutmak ve korumak hepimizin sorumluluğudur.  Çöpleri çöp kutularına atarak fark yaratabilir; temiz yasam alanlarına sahip olabiliriz.

İlgilenen kişiler daha fazla bilgiye AB Bilgi Merkezi Facebook sayfası facebook.com/ABbilgi’den veya AB Bilgi Merkezi’ni 228 2577 numaralı telefondan arayarak ve 11A Hasene Ilgaz Sokak, Köşklüçiftlik Lefkoşa adresini ziyaret ederek alabilir.”