Aydınlık Yarınlar Hareketi olarak tüm halkımızla birlikte Kurban Bayramını kutlamanın mutluluğunu yaşarken Bayramların sevgiye, barışa ve birliğe çağrı olduğuna inanıyoruz.
 
İnsani yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyeye çıktığı bu özel günlerdeki duygularımızın bir yıla, bir ömre yayılmasını diliyoruz.
Kıbrıs Türk halkı olarak ortak geleceğimizin oluşturulmasında birlik ve beraberliğin öneminin daha güçlü bir biçimde hissedildiği bu günlerde birbirimize karşı duygularımızın sevgi, saygı,kardeşliğimizin, en zor anlarda ortaya çıkan dayanışmamızın daim olmasını temenni ediyoruz.
 
 
 
Yıllardan beri süre gelen ve bir çoğu Kıbrıs meselesinden kaynaklanan belirsizlik ortamında en çok ihtiyacımız olan birlik ve bütünlüktür.
 
Birlikteliğimiz en büyük gücümüz, sorunlarımızın aşılmasında sahip olduğumuz öz kaynağımızdır.
 
Bu toprakların sahibi olan,bugününde ve yarınında bu topraklarda yaşayacak olan Kıbrıs Türk halkı olarak her türlü olumsuzlukla mücadele etmek ve yarınların bugünlerden daha iyi olması için çaba göstermek ve etken olmak durumundayız.
 
Huzur ve refah içinde yaşayabileceğimiz bir gelecek için Bayramın, dargınlıkların ve kırgınlıların bir kenara bırakılarak gerek ailesel, gerekse toplumsal yaşantımızda güzel başlangıçlara vesile olmasını diliyoruz. 
Aydınlık Yarınlar Hareketi olarak tüm halkımızın Bayramını en kalbi duygularımızla tebrik ederiz.