Müsiad Kıbrıs’ın 1.Olağan Kurultayı dolayısıyla Müsiad üyesi işadamlarının KKTC’ye geleceği bildirildi.

Müsiad Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu’nun verdiği bilgiye göre, konuk işadamlarına yönelik “B2B İş Görüşmeleri ve Kıbrıs Ürünleri Fuarı” düzenlenecek.

Sadıkoğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Yerli ve yabancı işadamlarının katılımıyla sektörel işbirliği ve dayanışma için fırsatlar ve ortamlar oluşturan, ticaret ve yatırım köprüleri inşa eden bu platformda biz Müsiad Kıbrıs olarak ülkemizin işadamlarını buluşturmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Acapulco Hotel’de 16 Nisan’da, 10.00 - 18.00 saatleri arasında organize edilecek olan “B2B İş görüşmeleri ve Kıbrıs Ürünleri Fuarı” KKTC ve yurtdışından (Türkiye, Avrupa, İran, Irak ve İslam ülkeleri) birçok işadamı, bürokrat, Müsiad Yurtdışı-Yurtiçi Şube başkan ve temsilcileri ve basın mensupları ile gerçekleşecek.

Sadıkoğlu, Müsiad’ın bu tür girişimlerle milletler arasındaki ticaret ve işbirliği bağının kuvvetlendirilmesi yolunda önemli hedefler ortaya koyarak, üye ülkelerin iktisadi, sosyal, eğitim ve turizm alanının da kalkınmasına da katkı sağlayan birçok projeyi hayata geçirmiş olduğunu kaydetti.