GENÇLERİN MEYHANESİ OLDU: Akdoğan’da faaliyet gösteren Akıncılar Gençlik Kulübü’ne ait  “Murat Paşo” isimli halı saha pislik içerisinde. Halı sahanın yanında bulunan boş bina da adeta gençlerin meyhanesi haline geldi. Boş binanın içerisi kırık bira şişeleri ve sigara izmaritleri ile dolu

OKULUN 100 METRE UZAĞINDA: Akdoğan İlkokulu’nun 100 metre kadar uzağında bulunan halı saha ve boş binada insan eli ile yaratılan çirkin görüntü, ilkokul çocuklarına kötü örnek oluyor. Belde halkı en kısa sürede yetkililerin önlem almasını istedi

Bahadır AYNA

Akdoğan’da faaliyet gösteren “Akıncılar Gençlik Kulübü Murat Paşo halı sahası” ve yakınındaki boş binanın durumu içler acısı.

Halı saha pislik içerisinde, belde halkı halı sahasının yanında bulunan boş binanın içinde gençlerin mangal yakıp içki içtiğini ve pisliklerini de oraya bıraktıklarını söyledi.

Bölgedeki vatandaşlar defalarca polise şikayette bulunduklarını fakat hiçbir önlem alınmadığını kaydetti.

Vatandaşlar halı sahanın yüz metre yakınında ilkokul olduğunu ve bazen öğrencilerin bu halı sahada futbol oynadığını ekledi. Vatandaşlar, halı sahanında boş binanın da temizlenip kontrol altına alınmasını istedi.   

Halı saha ve çevresi çöplerle dolu

Akdoğan ilkokuluna 100 metre uzaklığında bulunan “Akıncılar Gençlik Kulübü Murat Paşo halı sahası” pislik içerisinde, halı sahanın telleri sökülmüş, içerisinde boş cips paketleri, boş bira şişeleri ile dolu. O bölgede yaşayan vatandaşlar halı sahada ilkokul öğrencilerinin tehlike içerisinde futbol oynadığını söyledi.

İçki partileri yapılıyor

Halı sahanın yanında bulunan boş binanın içerisi kırık bira şişeleri be sigara izmaritleri ile dolu. Bölgedeki vatandaşlar köyün gençlerinin gece geç saatlerde bina içerisinde içki içip şarkılar söyleyip ses ve çevre kirliği yaptığını söyledi. Vatandaşlar, defalarca polis çağırdıklarını fakat kimsenin ilgilenmediğini ekledi.

foto-001.jpg

dsc_1503.jpg