Haluk Doğandor

Öğrenci taşımacılığı yapan Orhan Alıcı, Girne Püsküllü Mahallesi Oscar Otel yakınındaki evinin önüne otobüsünü park etti. İki saat sonra Orhan Alıcı’yı arayan arkadaşları otobüsünün camlarının tuzla buz edildiğini söyledi. Bunu bir şaka zanneden Orhan Alıcı, TCA 746 plakalı otobüsünün yanına geldiği zaman gözlerine inanamadı. Otobüsünün 6 camının tamamen kırılmış olduğunu gördü ve şok geçirdi.

Güpegündüz camları indirdiler

Orhan Alıcı yaşadıklarını Haberal Kıbrıslı Gazetesi’ne anlattı:

“Ben öğrenci servisi yapıyorum, hayat şartları zor ve bakanlıktan taşıma paralarını da alamadığımız için oldukça mağdur durumdayım. Bir de, geçtiğimiz Perşembe günü okul servisini tamamlayıp saat 14:00 gibi otobüsü evimin yakınına, Püsküllü Mahallesi, Oscar Oteli civarına park ettim ve gittim. Yaklaşık iki saat sonra arkadaşlar aradı ve otobüsümün camlarının kırıldığını söyledi. Şaka zannederek geldiğimde, gördüm ki biri veya birileri otobüsün camlarını yere indirmiş. Benim bir düşmanım veya kavga ettiğim kimse de yok, bunu kimin yaptığını bile tahmin edemiyorum. Polise şikâyet ettim, gelip inceleme yaptılar ve soruşturma başlattılar.”

Mutlaka biri görmüştür

Güpegündüz otobüsünün camlarının kırıldığına şaşıran Orhan Alıcı, “Bu işi yapanı mutlaka görmüşlerdir. Saat 14:00 gibi öğle saatinde bir Allah’ın kulu bu işi yapanı görmedi mi?” dedi. Orhan Alıcı, bunu yapanları görenleri veya herhangi bir bilgi vermek isteyenlere çağrı yaptı. Telefon numarasını da (0533 8754537) veren Alıcı, bu numaradan kendisine ulaşıp yardımcı olunmasını istedi.