Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. DAÜ, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya’nın verdiği bitirme projesi dersi kapsamında 4. sınıf öğrencileri Sevil Turgay, Tolgay Korkmaz, Ebru Özoğul, Arda Samet Bıyıklı ve Fuad Safaraliyev tarafından İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi gençleri için etkinlik düzenlendi.

Gazimağusa’da bulunan Down Kafe’de gerçekleşen etkinlikte, DAÜ’lü İletişimciler, İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ndeki gençlere keyifli bir gün yaşattılar. Etkinlik kapsamında, kendi imkânlarıyla mangal yakıp kebap pişiren DAÜ’lü İletişimciler, İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ndeki gençlerle birlikte vakit geçirerek yemek yediler. Yenilen keyifli yemeğin ardından, müzik dinletisi yapan İletişimciler, rehabilitasyon merkezindeki gençlerle şarkılar söyleyerek sohbet ettiler.

01-006.jpg

DAÜ’nün duyarlı İletişim Fakültesi öğrencileri, gerçekleştirdikleri bu etkinlikte rehabilitasyon merkezindeki gençlerle yakından ilgilenerek, onların kendilerini özel hissetmelerine sebep oldular. Ayrıca, bu tür etkinlikler yaparak rehabilitasyon merkezlerinde çalışan eğitimcilerin motivasyonlarını da artırdıklarını belirten öğrenciler, yaptıkları sosyal sorumluluk projelerini devam ettireceklerini de dile getirdiler.