Doğu Akdeniz Doğa Koleji deneyimli kadrosunun yanı sıra öğrencilere sunulan imkanlar  ve sağlamış olduğu kaliteli eğitimle  birçok alanda elde edilen başarılarına her yıl  yenisini ekleyerek herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor.

Başarılı geçen üç yılın ardından yeni Eğitim – Öğretim yılına büyük bir heyecanla ve birçok programlarla girecek olan  Doğu Akdeniz Doğa Okulları, ve yöneticileri, bu eğitim ve öğretim yılında da en iyi dereceleri elde edeceklerinden emin olarak yeni ders yılına başlayacaklarını dile getirdiler.

Doğa Okulları sahibi Sn. Fethi Şimşek ile biraraya gelen okul üst düzey çalışanları bu yılın kendileri için çok önemli bir yıl olduğunu dile getirdi. Şimşek, '' Türkiye’de 105 okula ulaştık tüm  Doğa Okulları gibi Kıbrıs Doğa okullarının da son derece güzel bir ivme kazandı, bu başarıların devam edeceğini ve Türkiye'de olduğu gibi,  gelecek yıllarda Kıbrıs’ta da başka ilçelerde eğitime hizmet vereceğiz herkes bizi izlemeye devam etsin'' dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Dr. Derviş Eroğlu'na da bir nezaket ziyaretinde bulunan Doğa Okulları sahibi Fethi Şimşek, Kuzey Kıbrıs'ta bulunmaktan çok memnun olduklarını söyledi. Yeni eğitim - öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını diledi.