Demokrat Parti Ulusal Güçler’de (DP UG) Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma yapıldı.

DP UG’den verilen bilgiye göre, bu sabah saat 10.00’da Parti Genel Merkezi’ndeki bayramlaşmaya Genel Başkan Serdar Denktaş, eşi Müge Denktaş, Genel Sekreter Hasan Taçoy, Lefkoşa Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu, Gazimağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu, İskele Milletvekili Hüseyin Avkıran Alanlı, Girne Milletvekili Özdemir Berova, Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Genel Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, Gençlik Örgütü Başkanı Mahmut Hüdaverdi’nin yanı sıra ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik örgütü üyeleri katıldı.

Serdar Denktaş, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, bir bayramı daha kutlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, kazasız belasız, sağlıklı, mutlu bir bayram geçirmeyi diledi.

Kargaşanın, savaşların, ölümlerin sona ermesi dileğini ifade eden Denktaş, “Yine bu bayram gününde tabiki eski dostların bir araya gelmesi, küskünlerin barışması her zaman ortaya koyduğumuz dileklerdir. Herkesin bayramını kutlar, inşallah gelecek bayramlar daha güzel ortamlarda gerçekleşir diyorum. Hayırlı bayramlar” diye konuştu.

1443088879.jpg

1443088918.jpg