Kuzey Kıbrıs Turkcell, kullanıcıların tüm iletişim ihtiyaçlarına toplu çözümler sunmak hedefiyle “Evde Wi-Fi Paketleri”ni açıkladı; 2, 4 ve 8 Megabit’e (Mbps) varan hızlarda kablosuz internet ağı avantajlarını paylaştı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in “Evde Wi-Fi” kampanyasından yararlanmak isteyenler, tercih ettikleri hızlardaki paketleri seçerek, faturalı hat paketleri ile birlikte bu avantajı kullanacak.

Ozan Çağlar Aslan: “Bu kampanya ile müşterilerimizin tüm iletişim ihtiyaçlarına yönelik toplu çözümler sunmayı, bu anlayış içerisinde ileri teknolojiyi yüksek kalite ve avantajlı fiyatlarla onların evlerine de taşımayı hedefledik.”

“Kampanya, Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilere ve paketlerimizi tercih edecek herkese evdeki internet ihtiyaçlarını da karşılayabilmek için özel tekliflerle sunulan bir yenilik.”

Kuzey Kıbrıs Turkcell, kaliteli internet hizmetinin yeni avantajlarla evlere taşınmasına imkan sağlıyor. Turkcell’in tüm iletişim ihtiyaçlarına toplu çözümler getirmek amacıyla açıkladığı kablosuz internet ağı (Wi-Fi) kampanyası kapsamında evlerde 2, 4 ve 8 Megabit’e (Mbps) varan hızlarda Wi-Fi paketlerine sahip olunabiliyor.  Üstelik evdeki internet için bu teknoloji ile sabit telefon hattına da gerek duyulmuyor.
Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri ile Turkcell’e yeni katılacakların, faturalarına ek olarak avantajlı fiyatlar ile sahip olacağı ‘ Evde Wi-Fi’ paketleri, internette yeni bir dönem başlatıyor. 

Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’ne başvuru

Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada, kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Turkcell İletişim Merkezleri’ni ziyaret ederek dilediği paketleri seçebileceği belirtildi.

“Başvuru ardından, gerekli incelemeler yapıldıktan sonra kurulum süreci en fazla 4 iş günü içerisinde gerçekleşmektedir” denen açıklamada, kurulum sonrasında Wi-Fi hizmetinin hemen devreye gireceği ifade edildi.

49 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler Evde Wi-Fi kampanyasından, seçtikleri paketlere göre 2 Megabit için 49 TL, 4 Megabit için 59 TL ve 8 Megabit için de 89 TL aylık ödeme yaparak yararlanabiliyorlar.

Kampanyadan, bireysel ve kurumsal faturalı hat sahibi olan Platinum, Gold, Gold Mini, Kamu 500, Her Yöne, İnterneti Bol Tarifeler (Midi, Maxi, Mega), Bilgisayardan İnternet (yıllık 4, 10,10+,15 GB) ve Cepten İnternet (yıllık 4,10,15 GB) Paketleri’ne 12 ay taahhüt veren tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin yararlanabileceği açıklandı.

‘Temel ihtiyaç’

Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ozan Çağlar Aslan internetin artık yaşam alanımızdaki temel ihtiyaçların başında geldiğini belirterek, “Bu kampanya ile müşterilerimizin tüm iletişim ihtiyaçlarına yönelik toplu çözümler sunmayı, bu anlayış içerisinde ileri teknolojiyi yüksek kalite ve avantajlı fiyatlarla onların evlerine de taşımayı hedefledik” dedi.

“Kampanya, Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilere ve paketlerimizi tercih edecek herkese evdeki internet ihtiyaçlarını da karşılayabilmek için özel tekliflerle sunulan bir yenilik” diye konuşan Ozan Çağlar Aslan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Artık tüm dünyada yeni eğilim, tüketicilerin toplu iletişim çözümlerine, tek noktadan, ileri teknoloji, müşteri odaklı bir anlayış ve en uygun fiyat avantajları ile sahip olması yönündedir. Bizler de bu vizyona uygun hareket ederek, yeni yıla girerken müşterilerimize Kıbrısonline ile işbirliği içerisinde böylesi bir fırsat sunmak istedik. Müşterilerimizin hem ses, hem de internet kullanım ücretini tek bir faturada ödeyerek zamandan da tasarruf etmesini son derece önemsiyoruz. Yeni yılda sunduğumuz bu kampanyamız diğer pek çok projemizde olduğu gibi Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin iletişim ihtiyaçları doğrultusunda, teknoloji ve mobil iletişim üzerinden kurgulanan, toplumumuza en ileri hizmetleri sunma yönünde attığımız yeni bir adımdır. Müşterilerimizin her an, her yerde, evlerinde ya da işyerlerinde, tatilde ya da eğitimde yüksek hızda, kaliteli ve avantajlı internet erişimine sahip olmalarını istiyoruz. Tüm bu önemli avantajlardan yararlanmak isteyen herkesi iletişim merkezlerimize bekliyoruz. Bu vesileyle Kuzey Kıbrıs Turkcell ailesi adına tüm halkımızın yeni yılını da kutluyoruz.”