Girne Vatan Lions Kulübü ve Girne Özgür Ada Lions Kulübü, 18 -24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti.

Klüplerden yapılan açıklamaya göre, ziyarette, Girne Vatan Lions Kulübü Başkanı Gülderen Nasıfoğlu, Girne Özgür Ada Lions Kulübü Başkanı Süreyya Gürses ve her iki kulübün üyeleri huzurevi yaşlıları ile birlikte öğle yemeği ve pasta yiyerek bağışta bulundu.

Öğle yemeği; “Huzurağaç Restoran” , pasta; “Mine Pastanesi” ve çarşaf takımları ve giysilerden oluşan bağış ise “Oggaynan” sponsorluğunda gerçekleşti.

Gülderen Nasıfoğlu, yaşlı insanlar ve sorunlarına sahip çıkmanın insanlık görevi olduğuna ifade ederek, “hepimiz bir gün yaşlanacağını aklımızda tutmamız gerekir. Hayatımızın en kıymetli hazineleri yaşlılarımızın haftasını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Süreyya Gürses de, sivil toplum örgütlerinin ve yapılan işbirliklerinin önemine dikkat çekerek, zor günlerden geçen, dara düşen ve yaşlanan insanlara rahat edebilmeleri için katkı yapmayı sürdüreceklerini kaydetti.