Gönyeli Okul Öncesi Eğitim Merkezi’nin ikinci etap inşaatında sona gelindiği ve yakında hizmete açılacağı belirtildi.

Gönyeli Belediyesi basın ve halkla ilişkiler biriminden yapılan açıklamaya göre, Gönyeli Belediyesi, inşaatı devam eden merkezi; bin 500 metre kare kapalı alanı, 450 metrekare iç havlusu ve çağdaş çevre düzenlemesi ile ülkenin en büyük, en fonksiyonel okul öncesi binası olacak şekilde tasarladı.

Açıklamada çalışmalar kapsamında merkezin; asma tavan, iç-dış boya işlemi, bahçe duvarı, bordür ve parke yapımı, çatı saçak kompozit kaplama çalışmalarının devam ettiği ve bugüne kadar yapılan çalışmalarda okulun elektrik alt yapısı, seramik ve granit mermer kaplamaları, otopark ve giriş yolu asfaltlama işleri, klima alt yapı ve montajları ve çevre yolları bordür ve parke çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, doğrudan kendi sorumluluk alanlarında olmasa da eğitime yatırımı, insan odaklı çalışmalarının en önemli unsuru olarak gördüklerini belirterek, bu çerçevede Okul Öncesi Eğitim Merkezi”ni çok önemsediklerini söyledi.

“Buradan yetişecek çocuklarımız Gönyeli’nin geleceğine yön verecektir” diyen Benli, yeni okul öncesi eğitim merkezinin Gönyeli’nin geldiği güçlü noktanın önemli yansımalarından birisi olacağını kaydetti.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli, çok yakında, Okul Öncesi Eğitim Merkezi’ni hizmete açacaklarını da söyledi.