Aslında daha yazın sonunda, sert geçecek kışın uyarısı yapılıyordu. Ama korktuğumuz gibi olmadı. Yılın son günlerine kadar bahardan kalma bir hava hakimdi KKTC’de. 

Fakat son günler sert geçiyor. Bir anda bastıran fırtına ve yağışla birlikte hava sıcaklıkları düştü. Son ana kadar ısınma planlarını ihmal eden vatandaşlar, son anda formül arayışına girdi. KKTC halkının bir kısmı yüksek elektrik faturasını ve bölgesel ısınmayı göze alıp, klimayı tercih ediyor. Bazı evlerde ise merkezi ısıtma sistemi var. Gerçi onlar da özellikle geçen yıl ciddi bir gaz temini sıkıntısı yaşadığı için oldukça temkinli.. Geriye kalıyor şömine ve sobalar.. 

Şömine ve soba için odun arayanlar da dertli aslında. Çünkü piyasada odun karaborsa. Fiyatlar yüksek, ürünlerin birçoğu da yaş. Üstelik eve odun getirtmek için toplu sipariş vermek de şart. 
Tüm bu dezavantajlar arka arkaya sıralanınca, ısınmak isteyen tüketicinin karşısına Kıbrıs’ın pres odun markası Chimera çıkıyor. Tonla değil kiloyla satılan, yüksek ısı kalitesi ile göz dolduran Chimera, bu yıl da vatandaşın tercihi oldu. 
25 kiloluk çuvallarla satılan, 5 çuval ve üzeri siparişlerde evlere ücretsiz teslimat yapan Chimera, bu yıl 5 kiloluk özel boyuyla marketlerde de satışta. 

Hem soba, hem de şöminede kullanıcısına büyük bir keyif sunan Chimera pres odunları, mangal için de birebir. Kömür isinin aksine, mangal etine ayrı bir lezzet katan pres odun, artık mangalcıların da favorisi.. 

Lefkoşa, Girne, Güzelyurt ve Mağusa’da birçok bayilik veren Chimera’nın merkezi Çatalköy’de Supreme Supermarket’in yanında. Özellikle soğuk kış günlerinde önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Evinde üşüyen, keyifle ısınmak için Chimera’ya koşuyor.. 

Sipariş Hattı: 0 533 880 06 55
Facebook: Chimera
Web: www.chimeracyprus.com