Gündem Kıbrıs Özel - Okuyucu İhbarı

Ülkemizdeki hayvan barınaklarının azlığının sorunu bir yana mevcut hayvan barınakların durumu da adet içler acısı bir durumda. 

Gerek imkansızlıklar gerekse de bazı barınaklardaki sorumsuz çalışanlar yüzünden kimsesiz hayvanlar telef oluyor.

Geçtiğimiz gün Gönyeli Belediyesi'ne ait hayvan barınağında meydana gelen vahim olay şahit olanları şok etti. Hayvan barınağına sorumsuz kişilerce terkedilmiş iki pitbull cinsi köpek yine barınak çalışanlarının sorumsuzluğu sonucunda bir vahşet yaşayarak birbirlerine zarar verdi.

KÖPEK DİĞER KÖPEĞİ YEDİ

Saldırganlıklarıyla bilinen pitbull cinsi iki köpeğin aynı kafeste olması bir vahşeti de beraberinde getirdi.

Altın Patiler Hayvanseverler Derneği üyeleri tarafından sık sık ziyaret edildiği bir yer olan barınakta bu iki saldırgan köpeğin bir arada bulunmasının sakıncalı olduğu barınak görevlilerine bildirilmesine rağmen barınak görevlilerinin vurdumduymazlığı sonucunda aynı kafeste olan iki pitbulldan biri diğer köpeği adeta yiyerek öldürdü. 

Ertesi gün yine barınağa giden dernek üyeleri gördükleri manzara karşısında adeta şaştı kaldı. Gördükleri kabul edilemez manzara karşısında isyan eden Altın Patiler Hayvanseverler Derneği üyeleri barınak çalışanlarına tepki gösterirken sorumlu kişilerden bu durum karşısında ikna edici bir açıklama bekliyor.

12767537_1507184892924341_1295420660_n.jpg