Gençlik Dairesi ile Gaziköy Spor Kulübü halkın katılımıyla Gaziköy’de Hazine Avı Etkinliği gerçekleştirdi.

Daireden yapılan açıklamaya göre, etkinlikte, çocuklar, gençler ve yetişkinler bir araya gelerek, Gaziköy’ün önemli ve tarihi yerleri öğrenirken, istasyonlara gelen gruplara Gaziköy, Kuzey Kıbrıs, Genel Kültür, Spor ve Bilim alanlarında sorular soruldu.

“Hazine Avı” etkinliği sonrasında istasyonları birinci tamamlayan gruba madalyaları takdim edilirken, etkinlikte çocuklar için yüz boyama da yapıldı.

Etkinlikten elde edilen gelir farkındalık yaratmak adına Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfına bağışlanacak.

Gençlik Dairesi Müdürü Hatice Düzgün, etkinliği Gençlik Dairesi Merkezlerinde ve kamplarda görevli gençlerin üstlenerek hayata geçirdiğini belirterek, gençlerin köylerine sahip çıkmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi.   

Düzgün, gerçekleşen etkinliğin birçok unsuru içerisinde barındırdığını belirterek, bölgeyi tanıma, genel kültür, spor alanlarını kapsayan bir etkinlik olduğunu kaydetti.

Etkinliğin, eğlenceli ve sportif olmasının yanında içerisinde bilgi barındırdığını ve tüm yaş gruplarını kapsadığını belirten Düzgün, Hazine Avı’nın diğer bölgelere de yayılarak gerçekleştirilmesini diledi.

Etkinliği projelendiren Özgün Topkayalı’da, Gençlik Dairesi ve Gaziköy Spor Kulübü’ne desteklerinden ötürü teşekkür ederek, bölgelerinde çok güzel bir gün yaşadıklarını ve tüm köylünün destek verdiğini söyledi. 

Topkayalı, etkinliği gerçekleştirmesinde yardımcı olan liderlere ve istasyon sorumlularına da teşekkür etti.

1458559067.jpg

1458559065.jpg

1458559068.jpg