BKP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre burada konuşma yapan İzcan “Nereye gitsek hep aynı sorunlarla karşılaşıyoruz, vatandaşlar dert küpüne dönmüş, bir dokunup bin ah işitiyoruz” dedi.

İzcan, ortada bir hükümet olmadığını kendilerine reform hükümeti adını veren CTP-UBP hükümetinin kurultay atlatmak ve arka arkaya gelen seçim yenilgilerinden sonra seçime gitmemek için kurulduğunu vurgulayarak, “Bunlardan hizmet beklemek, ölüden göz yaşı beklemektir” dedi.

“HALKI KANDIRAN BU ZİHNİYETTEN HESAP SORUN”

Köylünün artan maliyetler karşısında üretim yapamadığını, ürettiğini satsa bile parasını alamadığını vurgulayan İzcan, üreticilerin arpa ve buğdaylarını Haziran ayında Toprak Ürünleri Kurumu’na teslim etmesine rağmen 70 Milyon TL’yi bulan alacağını alamadığını belirtti.

“UBP KURULTAYINDAN SONRA HER AN EVLERİNE GİDEBİLİRLER”

CTP ve UBP’nin arasında pratikte hiçbir fark kalmadığı görüşünü belirten İzcan, “3 ay geçmiş olmasına rağmen hükümet proğramına yazıp tarihlendirdikleri faaliyetlerden hiçbirini yapmadıkları gibi UBP Kurultayı’nın sonucuna göre istifa edip her an evlerine gidebilirler” dedi.

“BKP HALKI ALTERNATİFSİZ BIRAKMAYACAKTIR”

BKP’nin gelişen ve büyüyen örgüt yapısı ile toplumu alternatifsiz bırakmayacağını kaydeden İzcan, “Doğa boşluk tanımaz. Sermayenin bitip tükenmek bilmeyen kâr hırsı karşısında emeğin en yüce değer olduğuna inananlar BKP ile yollarına devam edeceklerdir” dedi.