Nadire Bahadi

Mağusa  Devlet Hastanesi’ne giden çevre yolunda trafik kazaları devam ediyor. Pek çok kazanın meydana geldiği ölüm virajı olarak bilinen yolda hala hiçbir tedbir alınmazken, dün yine aynı kavşak üzerinde meydana gelen trafik kazasında 3 araç çarpıştı, araç sürücüleri Abuzer Çelik, Salime Öztemiz ve Seher Bülbül ise hafif yaralanarak Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza sonrasında takla atarak yan tarafı üzerinde durabilen MP 233 plakalı araç ise alev aldı. Alevler yangın söndürücüleri ile kısa sürede söndürülürken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

3 araç kazaya karıştı

Kaza dün 15:50 sıralarında meydana geldi. Polisten elde edilen bilgiye göre kaza, Abuzer Çelik’in yönetimindeki MP 233 plakalı aracı ile hastane çemberi istikametinden Mağusa-Lefkoşa eski anayolu istikametine doğru seyrettiği sırada, araç sürücü Çelik’in dikkatsizliği sonucu aracın sürücüsünün kontrolünden çıkarak karşı şeritte seyir halindeki Salime Öztemiz yönetimindeki JB 497 plakalı araca çarpması sonucu meydana geldi. Çelik yönetimindeki MP 233 plakalı araç çarpmanın etkisi ile JB 497 plakalı aracın gerisinden gelen Seher Bülbül yönetimindeki NZ 560 plakalı araca da çarparak yol içerisinde takla atıp yan tarafı üzerinde dururken, NZ 560 plakalı ara ile JB 497 plakalı araçlarda birbirleri ile çarpıştı.

Araç sürücülerinin sağlık durumu iyi

Kazanın ardından hafif yaralanarak 112 Acil Servis ile Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan araç sürücüleri acil serviste gördükleri ilk yardım tedavisinin ardından taburcu edilirken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

img_0689-1024x683.jpg