Lefkoşa Türk Belediyesi’nden (LTB) verilen bilgiye göre, LTB Kültür Sanat Şube Amiri Kıymet Karabiber, LBT binasında yer alan imza töreninde yaptığı konuşmada, çocuklara verdikleri önem ve LBT’ye yaptıkları katkılardan dolayı Genel Müdür İlkin Yoğurtçuoğlu’na teşekkür etti.

YOĞURTÇUOĞLU

Limasol Türk Kooperatif Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu, bankacılık ve diğer finansal hizmetlerden sağlanan gelirin bir kısmının sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesinde kullandıklarını belirtti.

TEZCAN

Oyuncu Yönetmen Hatice Tezcan, Friedrich Karl Waechter’in yazdığı, dünyaca bilinen ve birçok kere sahnelenen “Soytarılar Okulu”nu yepyeni bir bakış açısı ve anlayışla sahnelemeye hazırlandıklarını söyledi.

ASKER

Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi ve Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker, toplumun geleceği olan çocuklara katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

ERSOY

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu (LBT) Kültür Sanat Koordinatörü Yaşar Ersoy, iş birliğinin örnek olması temennisinde bulundu.

KEMALER

Limasol Bankası ve Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler ise çocukları yeniden tiyatroyla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.