Gündem Kıbrıs Özel

Gazimağusa'da 20 Şubat Cumartesi günü Twins Bar'da gerçekleşen kavga ile ilgili olarak hem mekan misafirleri huzursuz olurken hem de mekan mağdur edildi.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Twins Bar'a girmek isteyen 3 kişinin çıkardığı taşkınlık polislik oldu. Eğlence mekanına girmek isteyen 3 kişinin mekana giriş için gereken ücreti ödemeyi kabul etmeyip, bu konuda ısrar etmeleri ve mekanın güvenliğini "Gerekirse mekana çökeriz" şeklinde tehdit etmeleri üzerine kavga çıktı.

Giriş için ücret ödemeye karşı çıkan kişiler mekanın güvenlikleriyle yaptıkları görüşmede tehditkar tavırları sonucunda mekanın güvenlik müdürü Öner Canselen'in "Sizi mi kıracağım. Buyrun kapıda görüşelim" sözlerine saldırgan hareketlerde bulunan kişilerle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından yaralanan 3 kişi Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde müşahede altına alınırken, olayla ilgili olarak polis tarafından gözaltına alınan mekan güvenlik müdürü tartışma yaşadığı kişilerin şikayetleri bulunmaması üzerine serbest bırakıldı.

CANSELEN: "BASINDAKİ BAZI HABERLER ÇARPITILDI"

Konuyla ilgili olarak Gündem Kıbrıs'ın ulaştığı Twins Bar'ın Güvenlik Müdürü Öner Canselen, bazı meyda kuruluşlarında olayın yanlış aktarıldığını kaydetti. Bazı medya organlarınca "Mağusa'da barda mafya hesaplaşması" şeklinde yansıtılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını aktaran Canselen, olayın fazla büyütüldüğünü ve bu tür iftiralarla mekanın karalanmaya çalışıldığını dile getirdi.

Canselen, 7 ay önce açılan mekanda daha önce tek bir olayın bile gerçekleşmediğini, geçtiğimiz hafta meydana gelen olayın ise basit bir taşkınlıktan ibaret olduğunu vurguladı.

12721843_1515466072093456_1271847256_n.jpg