Geçmiş dönemlerde Kıbrıslı Türklerin her önemli siyasi gelişmesinde bir kesimi fişlemesi ile biline ve yaptığı işler nedeniyle ciddi şekilde tepki toplayan Ozan Ceyhun, şimdi de Türkiye’deki darbe girişimi sonrasında Kuzey Kıbrıs’ta yalan yanlış ifadelerle Havadis Gazetesi’ni hedefine aldı.

Annan Planı döneminde, plan karşıtlarını hedef alan, ardından Ergenekon soruşturmaları döneminde de Denktaş- Eroğlu ikilisini “Ergenekoncu” ilan eden Ozan Ceyhun, şimdi de “FETÖ”cü avında.

Ceyhun, Türkiye Dışişleri ve Cumhurbaşkanlığına Havadis Gazetesi’ni “FETÖ”cü gazete olarak şikayet etti.

Ağır hakaretler etti

Ozan Ceyhun, son bir haftadır olmak üzere özellikle dün Havadis Gazetesi yöneticilerine sosyal medya üzerinden aslı astarı olmayan, yalan yanlış ifadeler kullanarak hakaret içeren paylaşımlarda bulundu. Ozan Ceyhun’un bu paylaşımlarına ise en güzel cevabı Kıbrıs Türk halkı verdi.

Havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Başaran Düzgün ve Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Ekmekçi’yi Türkiye’deki makamlara şikayet eden Ceyhun, “FETÖ’cü, alçak ve hainler” gibi hakaretlerde bulundu.

Kanal kanal geziyor

Adada “TC Dışişleri görevlisi” olarak kendisini lanse eden Ozan Ceyhun, adeta “cadı avına” soyundu. Sadece gazetecileri değil, iş dünyasını da “FETÖ” ile para ilişkisi olmakla suçluyor.

Devlet televizyonu BRTK de dahil, bazı kanallar da Ceyhun’a programlarında yer vererek, Kıbrıslı Türklere hakaret etmesine olanak tanıyor iddialarda bulunan Ozan Ceyhun’a cevabı Kıbrıs Türk halkı verdi.

Cevabı Kıbrıslı Türkler verdi

Ozan Ceyhun isimli şahsın alçakça yalanlarına en güzel cevabı Kıbrıs Türk halkı verdi. Dün gün boyu Havadis Gazetesi telefonları Hüseyin Ekmekçi ve Başaran Düzgün’e destek telefonları nedeniyle susmadı. Sosyal medyadan ise Kıbrıs Türk halkı Ozan Ceyhun’un yalanlarına gerekli cevabı verdi.

Ekmekçi suç duyurusunda bulundu

Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Ekmekçi dün Polis Genel Müdürlüğü’ne giderek Ozan Ceyhun’un yalan ve aslı astarı olmayan paylaşımları nedeniyle Ozan Ceyhun hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ekmekçi yaptığı açıklamada Ozan Ceyhun tarafından terör örgütü FETÖ üyeliği ile suçlandığını ve hedef gösterildiğini ifade ederek bunun kabul edilemeyecek bir suçlama olduğunu belirtti.