Kabulde konuşan Merkez Başkanı Menderes Gülbudak daha önce Meclis Başkanı'nın Merkezi ziyaret ederek, halk dansları faaliyetlerini sürdüren gençler ile yararlı sohbetler yaptığını belirterek, bu ziyaretin de iadei ziyaret niteliğinde olduğunu söyledi.

Meclis’ten yapılan açıklamaya göre, Gülbudak, Siber'in kültür ve sanata göstermiş olduğu ilgi ve destekten dolayı memnun olduklarını, ileriki aylar içerisinde 6 yabancı ülkenin de katılımı ile gerçekleştirecekleri Halk Dansları şölenine kendisini davet etmek istediklerini belirtti.

SİBER

Cumhurbaşkanı Vekili Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin bu tür sanatsal ve kültürel çalışmalarda yer almasının yaşamlarını sürdürdükleri bu adada aidiyet duygularını pekiştirdiğini, birlikte birşeyler üretip bundan keyif almalarının da ayrı bir güzellik olduğunu belirtti.

Kıbrıs Halk Dansları ve Sanat Merkezi yetkilileri ve oyuncularına çalışmalarında başarılar dileyen Siber, yapılan davete de iştirak edebilmeyi istediğini kaydetti.