Gamze Baykur

Mağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin devriyede olduğu esnada şüpheli olarak görülen ve üzeri aranan a.a’nın tasarrufunda 3 gram uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu. “kanunsuz uyuşturucu madde alma” ve “kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak mesele ile bağlantısı olduğu ve ismen tespit edilen bir kişi ise aranıyor.

UYUŞTURUCUYU YERE ATTI

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Kavaz, 16 eylül tarihinde maraş Magem bölgesinde şüpheli olarak görülen zanlının polis ekibince yanına gidildiği sırada sağ elinde tutmakta olduğu 1 paket halinde 3 gr uyuşturucu olduğuna inanılan maddeyi yere atarken suçüstü tespit edildiğini açıkladı.

Zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini belirten kavaz, isim bazında tespit edilen bir kişinin de arandığını söyledi. mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Kavaz, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

2 GÜN TUTUKLULUK

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.