12 yılda 1000 i aşkım kişiyi ev sahibi yapan Northernland Construction, yeni projesini Gazimağusa halkının hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Kalitenin yanında güveni de inşa eden şirket olarak Gazimağusalılara hizmet veren Northernland Construction, bölgede ilk rezidans kalitesinde, içerisinde yarı olimpik kapalı havuzu olan Viapark Projesi’ni 21 Aralık'ta satışa çıkarıyor.

Gazimağusa halkının yaşam standartlarını ileriye taşımayı kendine hedef seçen Northernland Construction, ViaparkProjesi ile Gazimağusa’ya yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyor.

“Şehir ve denizle iç içe yaşam”

Şehir ve denizle iç içe bir yaşamı vatandaşlara sunmaya hazırlanan Northernland Construction, standartları yükselten bir seçenek ile Mağusalıların karşısına çıkıyor.

Northernland kalitesi ile inşa edilecek olan Viapark, Mağusa’nın tek rezidansı olması nedeniyle ayrı bir yere sahip.

nort4fsd5fsdsd54ds4d5sdsds.jpg

Modern yaşam alanı

Northernland Construction yaptığı açıklamada Viapark’ınlokasyonu, mimarisi, kalitesi ve olanaklarıyla Kıbrıs’ta ilk defa özel olarak dizayn edildiğini belirtti. Northerland Construction yetkilileri, modern yaşam alanı ile viapark sahiplerine bir evden çok daha fazlasını sunuyor.

Yüksek yatırım değeri ile prestijin gerçekleştiği bir yapıt olan Viapark, tasarımında çağdaş çizgilerle vatandaşları deniz ve huzura davet ediyor.

Northernland Construction yetkilileri “Viapark’ta sağlıklı yaşam için bir çok sebebiniz var” dedi.

Yarı olimpik yüzme havuzu da var

Viapark Projesi içerisinde yer alan önemli yeniliklerden biri de Mağusa’nın tek yarı olimpik yüzme havuzunu da bünyesinde bulundurması olarak nitelendirildi. Viapark’ta yaşayan vatandaşlar birçok spor dalını proje içerisinde bulunan Fitness Merkezi’nde yapabilecek.

Projede Fitness Merkezi’nin yanı sıra günün stresinden kurtulacağınız spa, sauna, Türk hamamı ve masaj imkanı ve çocuklara iç ve dış alanda oyun alanı da var.

Viapark’ta ev sahibi olacak vatandaşlar 24 saat güvenlik servisi ile güvenli bir yaşam sürdürebilecek.

hafe7eam54dfs-(3).jpg

14 katlı 60 konutlu proje

Viapark Projesi, denize 200 metre mesafede, 14 katlı ve 60 konutlu bir proje olarak tasarlandı.  İçerisinde 1+1, 2+1, 3+1 ve dublex penthouse şeklinde daireler olan rezidans, Eylül2017’de sahiplerine teslim edilecek.

Viapark Projesi 21 Aralık'ta satışa sunulacak.

hafe7eam54dfs-(1).jpg

nortlfyen7sas78a7sa.jpg