Özlem Çimendal

Lapta Belediyesi’ne bağlı Tepebaşı sakinleri seçim döneminde verilen vaatlerin yerine getirilmemesinden şikayetçi. Tepebaşılılar, seçim dönemi köye çocuk parkı yapılacağı vaatlerinde bulunan hatta inşaatın yapılacağı araziye parkın bitmiş halinin afişinin de asılmasına rağmen hiçbir adım atılmamasından yakındı. Tepebaşılılar yine yapıldıktan 1 ay sonra yıkılan koruma duvarının da hala atıl durumda bırakılmasına da tepki gösterdiler.

“Seçim dönemi verilen park sözü lafta kaldı”

Tepebaşılılar, “Seçim dönemi Tepebaşı muhtarı daha önceden çöplük alan olan araziye park sözü verdi. Bir de tabela astılar ama o tabelanın da yerinde yeller esiyor. Yırtılıp, parçalandı. Seçim dönemi verilen vaatlerin hiçbiri gerçekleşmedi. Şimdi soruyoruz, çocuk parkı ne oldu? Oy toplamak için yapamayacakları vaatleri verip bizi de kandırıp, sevindirmesinler. Bu zihniyet devam ettiği sürece bir arpa boyu yol alamayacağız bu bir gerçek, ancak tüm bunların da ötesinde halkın da artık gözü açılıyor. İlk seçimde vatandaş olarak, herkesin söyledikleriyle yaptıklarına bakılarak sandık başına gideceğiz. Boş vaatlere artık karnımız tok” diyerek tepki gösterdiler.

4069554.jpg

“Yapıldıktan 1 ay sonra yıkılan duvar yıllardır atıl durumda”

Yine Tepebaşı köyüne belediye tarafından yapılan duvarın da içler acısı olduğunu aktaran köylüler, “Köyümüze duvar örüp, bununla da övündüler. Köye yaptıkları en ufak bir şeyi basına çarşaf çarşaf geçiyorlar ama yapıldıktan 1 ay sonra yıkılan duvarı yıllardır tamir etmiyorlar” şeklinde konuştu.