Avrupa Ralli Şampiyonası ve Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın Kıbrıs ayağı olağanüstü ilgi görürken, Kuzey Kıbrıs Turkcell, ‘Platinum’ müşterileri ile protokole özel bir etkinlik keyfi yaşattı.

Ralli organizasyonuna sponsor olarak da katkı koyan Kuzey Kıbrıs Turkcell, Çetinkaya Spor Kulübü bahçesinde oluşturduğu izleme alanında, protokol ve Platinum müşterilerini ağırladı.

Lefkoşa’nın güneyinde başlayarak kuzeyinde devam eden ve tüm dünyada ses getiren yarışı, Kuzey Kıbrıs’ta 10 bine yakın sporsever de ilgiyle izledi.

Çetinkaya burçlarındaki özel izleme alanında bu tarihi etkinliğe tanıklık edenler, Kuzey Kıbrıs Turkcell ekibinin özel jestleriyle de önemli bir ayrıcalık yaşadı.

‘Platinum’ müşterilerine kokteyl de veren Kuzey Kıbrıs Turkcell yetkilileri, böylesine anlamlı bir etkinliğe katkı koymaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Neler dediler?

hasan-ozserhan.jpg

Hasan Özseyhan

“Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum müşterisi olmaktan çok mutluyum. Bugün burada çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Burada olmak çok keyifli.  Uluslararası bir organizasyonu çok ayrıcalıklı bir şekilde izleme şansı yakaladık.”

hakan-aksoy.jpg

Hakan Aksoy

“Platinum müşterisi olarak bizlere sunduğunuz ayrıcalıklardan faydalanıyorum. Bugün burada da kapıdan girer girmez bu ayrıcalığı hissettim. Böyle özel bir alanda yarış keyfini yaşamak çok keyifli. Kuzey Kıbrıs Turkcell'e çok teşekkür ediyorum.”

ceren-celik.jpg

Ceren Çelik

 “Kuzey Kıbrıs Turkcell Platinum ayrıcalığını daha bu alana gelmeden bizlerle ilettiği SMS ile hissettik. Bizleri bu yarışın keyfine davet etmesi ve bu güzel organizasyonu sunması çok mutlu etti. Sadece bu değil daha bir çok ayrıcalığından da faydalanıyorum.”

gizem-celiker-(1).jpg

Gizem Çeliker

“Kuzey Kıbrıs Turkcell'in çok eski bir kullanıcısıyım. Hem kurumsal hem de kişisel olarak çok memnunum. Bu dünya organizasyonunda da yer almanız çok güzel. Bizlere sunduğunuz bu özel etap ve özenle hazırlanmış olan bu mekan bizi ayrıcalıklı hissettiriyor.”

mehmet-balci.jpg

Mehmet Balcı

“Kuzey Kıbrıs Turkcell'in Platinum müşterisi olmak çok ayrıcalıklı hissettiriyor. Bu organizasyona davet edilmek, kapıda karşılanmak çok güzel. Bu tarz organizasyonlar ile bizleri çok ayrıcalıklı hissettiriyorsunuz. Ekibiniz çok profesyonel bir şekilde hazırlanmış. Sizlere çok teşekkür ederim.”

ralli-kibris_turkcell-platinum-(1).jpg

ralli-kibris_turkcell-platinum-(2).jpg

ralli-kibris_turkcell-platinum-(6).jpg

ralli-kibris_turkcell-platinum-(7).jpg