Lefkoşa Türk Belediyesi zabıta birimi izinsiz yapılara müdahale etmeye başladı. Mehmet Harmancı’nın Belediye Başkanı seçilmesinden sonra Sağlık Biriminin günü geçmiş sağlığa aykırı gıda ve et ürünlerini toplamadaki başarısının yanı sıra parkların insanların kullanımına elverişli bir hale sokulması vatandaşı memnun ediyor.

Lefkoşa Zabıta Birimlerinin, izinsiz ve derme çatma büfeleri yıkmasından sonra bukez evlerdeki izinsiz kaçak yapılara müdahale etmeye başladığı gözlemlendi. İzinsiz olarak yapılan büfelere müdahale eden ve eskiden yapılan büfelerin yıkım işlemlerini de sürdüren ve yenilerinin yapılmasına da müdahale ederek müsaade etmeyen Zabıta Biriminin birçok kaçak yapıyı yıktığı öğrenildi..

İzinsiz olarak yapılan ve özellikle apartman ve sitelerin görüntüsünü bozan kaçak ek yapıların yıkım işlerine de başlayan Lefkoşa Türk Belediyesi Zabıta Birimi bugün Haspolat Belediye Evlerinde birçok izinsiz olarak yapılan ek bina ve yapıları yıktı.

Haspolat Belediye Evlerinde kaçak ek yapı ve ilavelere müdahale eden Zabıta Ekiplerinin bu yöndeki çalışmalarına devam edeceği ve tespit ettikleri kaçak yapıları yıkmaya devam edecekleri öğrenildi.

Bunun yanı sıra Zabıt Ekiplerinin izin belgeleri tamamlanmayan ve gerekli izni almadan yapımına başlanan bina ve apartmanların yapımını da durdurmaya başladıkları sızan bilgiler arasında bulunuyor.

Lefkoşa bölgesinde birçok izinsiz apartman ve binanın yapımını durdurup kapatan Zabıt Ekiplerinin, LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın direktifi ile kaçak olarak yapımı sürdürülen binalara müdahale etmeye devam edecekleri öğrenildi.