Havadis Spor'dan Okan Karademir'in haberine göre, BTM 1. Lig Kırmızı Grupta 14. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Oynanan 5 karşılaşmada toplam 15 gol atılırken 3 takım evinde 2 takım da deplasmanda kazandı.

Lider Mesarya deplasmanda Dörtyol’u 3-0 mağlup ederek puanını 40 yaptı ve şampiyonluğa çok yaklaştı. Mesarya bitime 4 hafta kala en yakın takipçileri Geçitkale ile Vadili’nin 11 puan önünde yer alırken sarı kırmızılılar haftaya galip gelmesi ya da berabere kalması halinde şampiyonluğunu ilan edecek ve 1. Lige terfi edecek.

Haftayı galibiyetle kapatan iki ekip Geçitkale ile Vadili 29 puanla iki ve üçüncü sırada yer alarak play-off’u garantilemeye yaklaştılar.

Karşıyaka yarışı önde götürüyor

BTM 1. Lig Beyaz Grupta ise 11. hafta geride kaldı. Oynanan 4 maçta 18 gol kaydedilirken 2 takım evinde 1 takım da deplasmanda galip geldi. 1 maç ise eşitlikle sonuçlandı.

Lider Karşıyaka konuk ettiği Aydınköy’ü 6-1’lik farklı skorla geçerek son 3 haftaya girilirken 28 puanla liderliğini sürdürdü.

Evinde Tatlısu’yu tek golle geçen Düzkaya 25 puanla zirve takibine devam ederken deplasmanda YIlmazköy’ü farklı yenen Denizli de 23 puanla üçüncü sırada yer aldı.